balonnen feest

 

Een feest bij De Springplank deze zomer!

In juli 2019 is de bestaat Woonwarenhuis De Springplank 5 jaar en dat vieren wij op 13 juli 2019! Reserveer deze datum voor een bezoek aan onze winkel.

Wij zullen ruim uitpakken met een podiumprogramma met gezellige muziek, een grote snuffelmarkt, kinderboerderij, speelkussen etc.etc.. Natuurlijk zal ook voor de inwendige mens worden gezorgd! De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Het uitwerken van de ideeën, bezetting en aanvragen van de benodigde vergunningen is nu in volle gang.

Heb jij als klant, bezoeker of lezer nog leuke ideeën of suggesties voor deze dag, stuur dan even een mailtje met jouw idee naar info@despringplank.nu. Dan zullen wij bekijken of het idee haalbaar is.

Reserveer 13 juli 2019 in je agenda voor de verjaardag van De Springplank. We maken er met jou een leuke dag van!